❤ 6 TACKKODER TILL DIG ❤
❤ 6 TACKKODER TILL DIG ❤
Endast idag:
Välj din rabattkod
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
STOR Bobby AMG GT, blå
Pris
802 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A289550

EAN: 4004943563529

STOR Bobby AMG GT, blå
Texten har översatts automatiskt.
Mercedes-Benz AMG GT i färsk, elegant blå kombinerar enastående kördynamik med en fascinerande designkvalitet i en sportbil och lämnar inget att önska.

Tillverkaren av den välkända BIG Bobby-Car har BIG utvecklat en perfekt miniatyrreplika av detta specialfordon för barn i nära samarbete med Daimler AG.

Den nya Bobby-AMG GT imponerar med sitt eleganta färgschema och de typiska designelementen i premiummärket Mercedes-Benz. Liksom sin stora förebild erbjuder den lilla sportbilen barn i åldern av 18 månader och över en hög nivå av körkomfort och utmärkt utrustning.

Bobby-AMG GTs kropp är perfekt anpassad till den barnliga ergonomin. Bredare stänkskydd fram och bak garanterar bra väghållning. Fyra extra breda Continental-viskningsdäck med slitbanor och originella fälgar säkerställer bra grepp och tyst körljud. Ett högkvalitativt tigerskumstol med tvättbart textilhölje har integrerats för att säkerställa att de lilla förarna fortfarande sitter bekvämt och säkert även efter långa resor. En ergonomisk ratt med det ursprungliga märket Mercedes-Benz och ett mekaniskt horn möjliggör exakt styrning. Bobby-AMG GT har också en särskilt liten vridcirkel på grund av direkt styrning av axeln. Högkvalitativa, genomskinliga strålkastare och bakljus belyser den extravaganta designkaraktären för denna sportbil för barn.

Bobby-AMG GT är tillverkad i det moderna en BIG -Werk i Tyskland från hållbara och miljövänliga plastmaterial .

produktinformation:
  • Mått (längd x höjd x bredd): 69 x 39 x 33,5 cm
  • 50 kg belastning kapacitet
  • Detaljerad reproduktion av Mercedes-Benz AMG GT
  • Lätt greppsäkerhetsratt med mekaniskt horn
  • Högkvalitativt tigerstol med torkbar textilplast täck
  • Blåsgjuten karosseri gjord av hållbart och miljövänligt plastmaterial
  • Högkvalitativt tvådelar genomskinliga strålkastare och bakljus
  • Extra breda Mercedes viskar hjul med originalfelgar
  • Ålder: från 18 månader

Tillbehör

Pris
172 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

BIG

BIG – Mer än BIG Bobby Car

BIG är en av Tysklands största leksakstillverkare och även en internationellt ledade tillverkare av leksaker utav plast. Som brand vill BIG återspegla hög kvalitet och barnvänlig design. Alla BIG-produkter tillverkas i Tyskland och testas utförligt såväl av BIG som externa organisationer. På så sätt garanterar BIG att alla deras leksaker lever upp till de högsta kvalitets- och säkerhetskraven.

Det märks i och med att BIG Bobby Car-åkfordonen varit en klar favorit hos barnen. Utöver BIG Bobby Cars har BIG även ett stort utbud av både inomhus- och uteleksaker för varje smak!

Våra bästsäljare

STOR Bobby AMG GT, blå
STOR Bobby AMG GT, blå
802 kr