Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Steiff Tiny Tot Classic, 751011
Tillfälligt slutsåld
Pris
1296 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A274807

EAN: 4001505751011

Steiff Tiny Tot Classic, 751011
Steiff Tiny Tot Classic är en Trike och en balanscykel i en. Du kan enkelt göra om den efter eget tycke. Den är perfekt som förberedelse för att lära sig cykla med en vanlig cykeln. Konstruktionen stammar från en nederländsk designer som inspirerats av livskänslan som holländska cyklister.

Detaljer:
  • Styrhöjd: 36 cm
  • Sitthöjd: 23 - 30 cm
  • Primärt tyg: Trä
  • Handtagets och hjulens material: plast
  • Material sittdyna: Plysch (100 % Polyester)
  • Vikt: ca 2,7 kg

OBS!
Används endast med skyddsutrustning. Får ej användas i trafiken. Monteras av en vuxen.

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Steiff

Steiff – Gosedjur som snabbt blir barnets bästa vän

Alla känner till dem och alla älskar dem - Steiff gosedjur med knappen i örat. I över 130 år har den tyska tillverkaren Steiff tillverkat produkter för barn. De allra mest berömda är garanterat de olika gosedjuren och nallebjörnarna som har en knapp i örat. Steiffs sortiment innehåller gosedjur från hela djurvärlden, babyleksaker, kläder och en mängd olika tillbehör.

Våra bästsäljare