Steiff Frog Froggy 12 cm
Pris
415 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291609

EAN: 4001505056536

Steiff Frog Froggy 12 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Skydda den biologiska mångfalden tillsammans med oss. Jag samarbete med National Geo grafik skapades och speciell mjukleksakskollektion för att stödja åtgärder för att bevara den biologiska mångfalden. Samlingen inkluderar djur som har samlats i för artsskyddsprojektet National Geo-grafik Photo Ark av Joel Sartore. Han fotograferar hotade arter över hela världen inom de utrotas. Ditt köp stöder en god sak! Intäkterna från försäljning av alla National Geo grafiska produkter stöder forskare, upptäckare och forskare från National Geo graphics Society runt om i världen. Den gröna och gyllene klockan groda klassificeras som kritiskt hotade. Här representeras visar konst av Froggy Frog. Familjen är hemmahörande i Australien och Nya Zeeland. Han vill bli den anmodande ambassadören för sin art. Froggy Frog är 12 cm lång och är gjord av kuddig mjuk plysch. Grodans mun och näsborrar är målade bruna med airbrush-teknik. Den typiska färgkombinationen som gav honom sitt namn är tryckt på det plyschiga tyget. Tårna indikeras av sömnad på alla fyra fötter. E den gamla befolkningen av kunsten har minskat med cirka 30 procent under den nya tio åren har Froggy Frosch uppgiften att öka medvetenheten om detta problem. Genom högkvalitativ bearbetning av de bästa materialen lyckas den här ambassadören är en samling och speciell betydelse. Förekomsten av många djurarter hotas av den hänsynslösa användarna av hotande medel och skärning av deras livsmiljö. Ändrade klimatförhållanden är en annan anledning till detta. Froggy Frog är en varningssymbol för att underbara varelser går förlorade.

produktinformation:
\ t
  • Serie: National Geo-grafik
  • med rostfritt stål ""Knapp i örat
  • Material: tillverkad av kosligt mjukt plysch
  • Materialsammansättning: 100% polyester
  • Fyllning: fylld med syntetiskt fyllmaterial
  • Storlek: 12 cm
  • ögon: med plastögon
  • Skötselanvisningar: 30 ° C skonsam tvätt, inte bleka, torka inte i torktumlar, inte strykjärn, torka inte ren
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Steiff

Steiff – Gosedjur som snabbt blir barnets bästa vän

Alla känner till dem och alla älskar dem - Steiff gosedjur med knappen i örat. I över 130 år har den tyska tillverkaren Steiff tillverkat produkter för barn. De allra mest berömda är garanterat de olika gosedjuren och nallebjörnarna som har en knapp i örat. Steiffs sortiment innehåller gosedjur från hela djurvärlden, babyleksaker, kläder och en mängd olika tillbehör.

Våra bästsäljare

Steiff Frog Froggy 12 cm
415 kr