Steiff Bengali Plum plori Lio 26 cm ljusbrun

Steiff Bengali Plum plori Lio 26 cm ljusbrun


Pris
719 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291446

EAN: 4001505024436

Steiff Bengali Plum plori Lio 26 cm ljusbrun
Texten har översatts automatiskt.
"Skydda den biologiska mångfalden tillsammans med oss. I samarbete med National Geo grafik skapades en speciell samling mjukleksaker för att stödja åtgärder för att bevara den biologiska mångfalden. Samlingen inkluderar djur som används för artsskyddsprojektet National Geo graphics Photo Ark av Joel Sartore. Han fotograferar hotade arter över hela världen innan de utrotas. Ditt köp stöder en god sak! Intäkterna från försäljningen av alla National Geo-grafikprodukter stöder forskare, upptäckare och forskare från National Geo graphics Society runt om i världen. Vi välkomnar i vår National Geo grafiska Lio-familj, Bengali Plum plori. Det är en primatart från familjen Loris. Den charmiga synen och det pålitliga uppträdande som uppträder gör denna drömliknande varelse i fara. Livsmiljön försvinner på grund av mänskligt inflytande. Och dess söta natur gör det till ett populärt husdjur i stora delar av Asien. Eftersom detta lilla djur helt enkelt förblir tyst när du möter det, är det lätt att fånga. Och detta är dess undergång. Här kommer en representant för denna art, som inte skadar att njuta av mänskliga omgivningar genom sin syn. Lio Bengal Plum plori är 26 cm lång och var gjord av ljusbrun kuddigt mjuk plysch. Näsa och fötter är i beige, ansiktet i mörkbrunt och grädde. Ansiktet, ryggen och klorna var gjort bruna med en utarbetad airbrush-teknik. Tårna indikerades med sömmar. Så Lio Bengalischer Plum plori är tillgänglig för strykning. Hans släktingar skulle verkligen vara glada om de i stället lämnades ensamma. En symbol kan också ge mycket glädje.

produktinformation:
\ t
  • Serie: National Geo-grafik
  • kontaktor knapp: med rostfritt stål ""-knapp i örat
  • Material: tillverkad av kosligt mjukt plysch
  • Materialsammansättning: 80% akryl, 20% polyester
  • Fyllning: fylld med syntetiskt fyllmaterial
  • ögon: med plastögon
  • Färg: ljusbrun
  • Storlek: 26 cm
  • Skötselanvisningar: tvättbar i maskinen vid 30 ° C
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Steiff

Steiff – Gosedjur som snabbt blir barnets bästa vän

Alla känner till dem och alla älskar dem - Steiff gosedjur med knappen i örat. I över 130 år har den tyska tillverkaren Steiff tillverkat produkter för barn. De allra mest berömda är garanterat de olika gosedjuren och nallebjörnarna som har en knapp i örat. Steiffs sortiment innehåller gosedjur från hela djurvärlden, babyleksaker, kläder och en mängd olika tillbehör.

Våra bästsäljare

Steiff Bengali Plum plori Lio 26 cm ljusbrun
719 kr