Smoby Tefal Evo kök
2381 kr
Pris
1327 kr
Fri frakt!
Du sparar
1054 kr-44%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A276489

EAN: 3032163123002

Smoby Tefal Evo kök
Texten har översatts automatiskt.
"Barnens kök som växer med dig!

Tack vare den höjdjusterbara bänkskivan kan Designkök enkelt anpassas till barnets storlek. För att göra detta placeras de två främsta panelerna på fötterna och bänkskivan växer från 50 till 58 cm.

Dessutom övertygar det extremt stabila lekköket med en ugn med avtagbar grill, ett kylskåp med hylla, en spis med Bubble-water-funktion, där vattnet bubblar med en knapptryckning, ett handfat med kran med pumpfunktion, och avtappningskåpa med integrerad espressomaskin och en liten matplats.

Dessutom finns det flera detaljerade tillbehör som salt- och pepparkakor med ett ""klick"" -ljud, den magiska pannkakespannan, med vilken pannkakan lätt kan vridas i mildare, porslin och bestick och olika spel livsmedelsförpackning.

Den temperaturkänsliga pastan ändrar sin färg så snart du lägger den i en gryta med kallt vatten barn kan ""skära"" pinnen morot i enskilda skivor. Köksartiklar, koppar och glas kompletterar de 40 tillbehören.

produktinformation:
  • Mått: 118 x 44 x 101 cm
  • Inkl. 40 tillbehör
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Passar inte för barn under 3 år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Smoby Tefal Evo kök
2381 kr
1327 kr