Smoby Smart - Fox
Pris
591 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A276408

EAN: 3032161901039

Smoby Smart - Fox
Texten har översatts automatiskt.
Den interaktiva leksakslinjen Smoby Smart för förskolebarn främsta inte bara de kognitiva utan också de små motorernas färdigheter på ett lekfullt sätt.

Fox y, the söta lekmakaren i form av en räv, motiverar barnen för att ta honom till den plats han vill ha på lekplanen. Fox y säger vart han vill åka och barnet navigerar honom till sin destination med pilkorten. Smoby Smart Fox y tillåter de små att öva de första stegen i enkel programmering och uppmuntrar deras rumsliga fantasi, implementering av uppgifter och logiskt tänkande.

Jag det fria läget kan barnen Fox y fritt navigera igenom rummet utan spelbrädan med riktningskartor. Hur det fungerar är baserat på den integrerade RFID-tekniken: när Fox y rullar över ett kort kan den känsla och konvertera rätt rätt med hjälp av radiovåg. Den söta lekkameran har också blinkande öron och interagerar med barnen genom röstinstruktioner.

produktdetaljer:
  • Mått (bredd x djup x höjd): 22 x 13 x 16 cm
  • Innehåll: Spela fält bestående av 12 kartongpusselbitar, samt sju riktningskort och ett lootkort
  • Ålder: från 3 årOm Smoby:
En av de mest kända franska leksakstillverkarna vet Smoby Toys vad som ser barn glada och föräldrar lyckliga - innovativa leksaker som hjälper små att upptäcka och träna sina egna förmågor, ljusa och fulla av idéer. E information barn är födda upptäckare! De förstår och upplever världen genom lek och experiment. Det är möjligt åldersanpassade, säkra leksaker är så viktiga. Smoby Toys är en expert för testade leksaker baserat på den nya pedagogiska forskningen, från barn till skolålder. Men det viktigaste är: Att spela med Smoby-produkter är helt enkelt kul!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Smoby Smart - Fox
591 kr