Smoby Rookie glidare, rosa
Variant:
  • Smoby Rookie glidare, rosa
  • Smoby Rookie reglage, röd

Pris
459 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A276393

EAN: 3032167214010

Smoby Rookie glidare, rosa
Texten har översatts automatiskt.
De små kan ta sina första oberoende turer på fyra hjul med den eleganta glidande rookien. Den gosiga lilla körbanan erövrar både hjärtan hos barn och föräldrar med dess tilltalande design och harmoniska färgschema i delikata pastellfärger. Den snygga nybörjaren med sin stabila metallram är en extremt robust och säker följeslagare så snart de små tar sina första steg.

Eftersom förutom en stor del av körkul och de första resorna mot rörlighet tränar barnfordonet också den nya generationens motorik och självförtroende genom att träna styrning, bromsning, kurv och riktningsförändringar med nödvändiga benrörelser. För transport har Rookie ett praktiskt bärhandtag under det ergonomiskt formade sätet av högkvalitativ plast. Fyra viskande tyst EVA-hjul möjliggör tyst rörelse.

Dessutom är glidfordonet utrustat med en liten förvaringsbox där dina favoritleksaker kan tas med på en äventyrsresa. På grund av styrbegränsningen garanteras säker hantering och stabilitet även under snabbare kurvning.

Detaljer:
  • Mått: 52 x 30 x 38 cm
  • Säker skidfordon med tippskydd
  • Praktiskt bärhandtag under sätet
  • Med en liten förvaringsbox
  • Viskande tyst EVA-hjul
  • Styrbegränsning
  • Ålder: från 12 månaderOm Smoby:
Som en av de mest kända franska leksakstillverkarna vet Smoby Toys vad som gör barn lyckliga och lyckliga föräldrar - innovativa leksaker som hjälper små att upptäcka och träna sina egna förmågor, ljusa och fulla av idéer. Eftersom barn är födda upptäckare! De förstår och upplever världen genom att spela och pröva saker. Det är därför åldersanpassade, säkra leksaker är så viktiga. Smoby Toys är en expert för testade leksaker baserat på den senaste pedagogiska forskningen, från barn till skolålder. Men det viktigaste är: Att spela med Smoby-produkter är helt enkelt mycket roligt!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Smoby Rookie glidare, rosa
Smoby Rookie glidare, rosa
459 kr