Smoby Dammsugare Eco Clean
Tillfälligt slutsåld
Pris
247 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A245387

Smoby Dammsugare Eco Clean
Dammsugaren Eco Clean från Smoby är perfekt när barnet ska hjälpa till att städa.

Dammsugaren gör ett riktigt dammsugarljud så att den låter som en riktig dammsugare. Den har en kompakt storlek och väger lite så att den är lätt för barn att bära.

Detaljer:
  • Med elektroniskt dammsugarljud och färgglada kulor.
  • Batteridrift: 3x LR44 (klockbatterier) ingår i leveransen.
  • Från 3 år.

Varning
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar.


Om Smoby:
Smoby är en av de mest kända leksakstillverkarna i Frankrike. De jobbar ständigt för att göra både barn och föräldrar lyckliga. Man har satsas på innovativa leksaker som hjälper de små att upptäcka sina egna förmågor och färdigheter. Barn lär känna världen genom lek. Därför är det viktigt med leksaker som passar till barnets ålder. Smoby Toys är expert inom branschen med testade och godkända leksaker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/
Toppmärken