Smoby Cotoons - Musik-Set
Pris
326 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A245349

Smoby Cotoons - Musik-Set
Musik-setet hjälper bebisar att öva sina musikaliska förmågor. Samtidigt så främjas även finmotoriken och de olika sinnena. Setet består av en elektrisk ukulele, tamburin och två rumbakulor.

När man trycker på knapparna på ukulelen så går olika melodier igång. Under strängarna finns en sensor som utlöser musik vid beröring. Så får barn en riktig känsla för att spela.

Den barnvänliga tamburinen är tillverkad av ABS-plast och är därmed extra stabil. Tamburinen är lätt att grips tag i och idealisk för små barnhänder. De tre olika bjällrorna skapar ett äkta tamburin-ljud.

Tillverkad av PVC och fri från Ftalater (mjukgörare)

Detaljer:
  • Består av ukulele, tamburin och rumbakulor.
  • Ukulelen är batteridriven. 2x LR6/AA Mignonbatterier (ingår)
  • Produktmått: Ukulele (LxBxH): 34 x 6 x 13 cm
  • Produktmått: Tamburin (LxBxH): 21 x 17 x 6 cm
  • Produktmått: Rumbakulor (LxBxH): 16 x 7 x 7 cm
  • Lämpligt för barn från 12 månader.
Om Smoby:
Smoby är en av de mest kända leksakstillverkarna i Frankrike. De jobbar ständigt för att göra både barn och föräldrar lyckliga. Man har satsas på innovativa leksaker som hjälper de små att upptäcka sina egna förmågor och färdigheter. Barn lär känna världen genom lek. Därför är det viktigt med leksaker som passar till barnets ålder. Smoby Toys är expert inom branschen med testade och godkända leksaker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Smoby Cotoons - Musik-Set
326 kr
Toppmärken