Smoby Cotoons - 2in1 Lekbåge

Smoby Cotoons - 2in1 Lekbåge


894 kr
Pris
883 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A249873

Smoby Cotoons - 2in1 Lekbåge
Med Smoby Cotoons - 2in1 Lekbåge kan barnet gå på upptäcksresa!
Här kan redan de allra minsta ligg/sitta och upptäcka olika figurer, leksaker som tränar barnets motoriska förmåga.

När barnet blir lite älde så kan bågen användas som fotbollsmål. I leveransen ingår även ett fotbollsnät. När barnet behöver lite omväxling så kan det även användas som basketkorg. En elektronisk sensor reagerar så snart en boll landar: då kommer du se ljus och höra ljudeffekter.

Detaljer:
  • Bollen ingår INTE i leveransen.
  • Batteridrift: 2x LR06/AA Mignonbatterier (ingår ej)
  • Mått: 67 x 49 x 53 cm
  • Lämpligt för barn från 3 månaderOm Smoby:
Smoby är en av de mest kända leksakstillverkarna i Frankrike. De jobbar ständigt för att göra både barn och föräldrar lyckliga. Man har satsas på innovativa leksaker som hjälper de små att upptäcka sina egna förmågor och färdigheter. Barn lär känna världen genom lek. Därför är det viktigt med leksaker som passar till barnets ålder. Smoby Toys är expert inom branschen med testade och godkända leksaker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Smoby Cotoons - 2in1 Lekbåge
894 kr
883 kr
Toppmärken