🐼 Rabattkoder till dig #barasådär
🐼 Rabattkoder till dig #barasådär
Endast idag
Hämta här
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
Smoby Baby-Pony skidoo
Pris
457 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A297234

EAN: 3032167215000

Smoby Baby-Pony skidoo
Texten har översatts automatiskt.
På den första oberoende åkturen med den söta babyponnyn från Smoby! Det robusta skjutfordonet kommer i form av en gosig ponny och får ögonen på små upptäcktsresande att lysa. Tack vare det ergonomiska handtaget på spelvännens huvud kan skjutbilen enkelt styras och fungerar också som ett praktiskt bärhandtag för föräldrarna. Ingår också: den kompakta trailern, där favoritleksaken eller mjukleksaken kan tas med på en äventyrsresa. Tack vare sin låga vikt och kompakta dimensioner är babyponnyn lätt och manövrerbar, vilket gör den till ett idealiskt fordon för barn i åldern 12 månader.

produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 70 x 23 x 43 cm
  • Ålder: från 12 månader
Om Smoby:
Som en av de mest kända franska leksakstillverkarna vet Smoby Toys vad som gör barn glada och föräldrar glada - innovativa leksaker som hjälper små barn upptäcka och träna sina egna förmågor, färgglada och fulla av idéer. Eftersom barn är födda upptäckare! De förstår och upplever världen genom att spela och prova saker. Det är därför åldersanpassade, säkra leksaker är så viktiga. Smoby Toys är en expert för testade leksaker baserat på den senaste pedagogiska forskningen, från baby till skolålder. Men det viktigaste är: att spela med Smoby-produkter är helt enkelt mycket roligt!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Smoby Baby-Pony skidoo
Smoby Baby-Pony skidoo
457 kr