small foot® Slush kök
Pris
1419 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A298722

EAN: 4020972116659

small foot® Slush kök
Texten har översatts automatiskt.
"Sand + vatten = lera & kul! Detta solida, väderbeständiga och modernt utformade lerkök i obehandlat massivt trä är den nya stjärnan i trädgården och på balkongen!

Spelbar från alla fyra sidor, som utomhus ett kök erbjuder det flera barn utrymme för kreativ lek . Unikt: Tack vare sina obrytbara hjul kan den flyttas till ditt hjärta! En ugn, vars två vridknappar ger ett ""klickljud"", en stor lerkål, två lerkrukor och två krukor från Metal l samt urtag, spårhål, krokar och förvaringsutrymme för att organisera trädgårdsredskap, matlagningsutrustning och lera redskap kompletterar det extraordinära ""sommarköket""! Detta lerkök uppmanar dina barn att lera efter eget gott.

Ett speciellt ljus är ugnen! För att sätta in ""bakplåten"" har den två förmonterade skenor. Ugnsluckan kan öppnas helt genom att nå in i urtaget. En magnetlås säkerställer att dörren stängs säkert. De två växtkrukorna kan inte bara användas för ingrepp, utan kan också planteras med blommor, örter och mycket mer eller fungera som uppsamlingsbehållare. De två små krukorna i det övre området kan också användas för att organisera mindre delar. Långa trädgårdsredskap kan säkert förvaras genom två nivåer med hjälp av de slitsade hålen.

Det obehandlade träet kan behandlas med en träskyddslack för att matcha träets färg efter dina egna behov under lång tid liv. ett absolut måste för rollspelssortimentet och utomhusområdet!produktdetaljer:
 • Mått (längd x bredd) x höjd): 104 x 59 x 54 cm
 • arbetshöjd: 54 cm
 • Material: massivt trä, plast, metall l
 • Spelas från 4 sidor
 • Robusta hjul
 • Stor lerkärl och bänkskiva
 • ugn med ""klick"" -ratten och bakplåt i trä, ugnslucka med magnetlås
 • extra planteringsyta med två växtkrukor av metall l
 • två lerkrukor från metall l för uppsamling, förvaring och uppsamling av vatten
 • Ålder: från 3 år
Se upp!
Inte lämpligt för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

small foot® Slush kök
1419 kr