Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

small foot® Leksaksval med vatten
Tillfälligt slutsåld

Pris
95 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A304596

EAN: 4020972116598

small foot® Leksaksval med vatten
Texten har översatts automatiskt.
Dyk med valstationen!

Den här valen ger mycket roligt i badkaret, i paddelbassängen eller i poolen och gör även vattenska barn till små vattenråttor - kul är förprogrammerat.

Denna söta val av trä rör sig oberoende i vattnet tack vare den praktiska lindningsmekanismen och låter dess två sidofenar rotera flitigt. En vattenleksak som inget mini-hav borde vara utan!

Ta bort leksaken ur vattnet efter varje användning och torka väl. Vattenleksaker av trä är ett hållbart badleksak alternativ till plast- och gummidjur! Ingenting står i vägen för roligt rollspel på öppet hav. Uppvecklingsmekanismen lär också de små om orsaken och verkan-principen.

Liten och praktisk, valen passar lätt i alla badväskor!

Produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): ca. 11 x 11 x 8 cm.
  • Material: trä, plast
  • Hållbart alternativ till plastleksaker
  • Ålder: från 24 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare