❄ HALA VINTERRABATTER! ❄
❄ HALA VINTERRABATTER! ❄
Endast idag:
Välj din rabattkod!
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
Small foot ® Elephant baby walker

Small foot ® Elephant baby walkerPris
676 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A290744

EAN: 4020972116079

Small foot ® Elephant baby walker
Texten har översatts automatiskt.
En elefant för allt!

På fem sidor använd denna abstrakta träelefant multifunktionell lek och lärande kul. Regnbågen och dess färger är dess centrala designelement. När du ansluter, skjuter och viker ut, börjar nybörjare sin motoriska kompetens och lär sig om färger, tidigare och siffror. Rubberiserade hjul låter de små springa säkert och tyst.

Under det gångjärnslocket med klämskydd finns det plats för både pluggelement och favoritleksaker. Den kontinuerliga axeln gör vagnen lätt att köra och robust. Tack vare bromssystemet kan ingenting hända när man lär sig gå. En svart tavla uppmuntrar barn att bli kreativa med krita! Bromsen gör det möjligt att skjuta vagnen över golvet på ett kontrollerat sätt och en kontinuerlig axel ger och bättre körupplevelse. En praktisk spelkamrat för nybörjare som imponerar med sin attraktiva designdesign för unga och gamla.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): ca. 42 x 39 x 42 cm
  • Mått handtagshöjd: ca. 41 cm
  • Material: trä, plast, metall l
  • Ålder: från 12 månader
Uppmärksamhet
Använd under direkt tillsyn av vuxna.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Small foot ® Elephant baby walker
676 kr