SKIP HOP Farmstand Babygym
Pris
849 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A265253

SKIP HOP Farmstand Babygym
Ett leka med maten är bra!

Babygymmet består av en färgglad trädgård full av frukter och grönsaker. Det stimulerar bebisens sinnen och växer med bebisen. Den är fullspäckad med olika föremål som uppmuntrar till att känna och klämma. Sidorna kan du enkelt fälla upp för att avgränsa området. Perfekt för bebisar som gärna ligger på mage.

Bebisen kan själv välja mellan att leka med vattenmelonen eller facket som finns på sidan. I leveransen ingår även fem hängleksaker som bland annat en avokado-skallra, en pipleksak i form av en rödbeta och en musikalisk kanin.

Detaljer:
  • Mått: 10 x 58 x 66 cm
  • Lekmatta: 100 % Polyester, PET-överdrag, Ringar av 100 % Polyester
  • Spegel av PETG, Ripsband av 100% Polyesyer
  • Båge: 100 % Polyester, Polyurethanskum, Fiberglasstång, Polypropylen, Kunststoff, EVA
  • Inklusive tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/
SKIP HOP Farmstand Babygym
849 kr
Toppmärken