Simba EL Doctor Evi Guinea pig

Simba EL Doctor Evi Guinea pig


Pris
85 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A288951

EAN: 4006592054717

Simba EL Doctor Evi Guinea pig
Texten har översatts automatiskt.
Evi LOVE - är den söta lilla syster till kläddockan Steffi LOVE!

Hon har fantastiskt långt hår, många intressanta hobbyer och är perfekt klädd för varje tillfälle. Nu är lilla Evi veterinär och hjälper djur i nöd. Jag den här fantastiska uppsättningen, 12 cm hög Evi bär och söt klänning med marsvin Tryck och har en brun marsvin med en morot, som hon bär i en transportlåda. Jag fyra olika uppsättningar kan barn spela veterinärbesöket med Evi, behandla stora och små djur eller åka på uppdrag med veterinärmobilen. En mängd olika teman - Evi LOVE-sortimentet innehåller många olika kategorier som mode, sagor, djur, hästar och livsmiljöer. På grund av olika teman kan flickor alltid fördjupa sig i nya roller och återinträda dem.

Simba - Elephant massor av kul! Fokus för produktutveckling är barnens entusiasm. För pojkar och flickor, unga och gamla. Barn ska ha kul och uppmuntras.

produktinformation:
  • Mått Evi (längd): 12 cm
  • Innehåll: Evi-veterinär, marsvin, morot och transportbox
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under tre år. Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas!

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Simba EL Doctor Evi Guinea pig
Simba EL Doctor Evi Guinea pig
85 kr