Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Simba ABC Ringpyramid
Tillfälligt slutsåld
Pris
82 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A293696

EAN: 4006592481582

Simba ABC Ringpyramid
Texten har översatts automatiskt.
Upptäck världen lekfullt med ABC!

ABC väcker nyfikenhet hos spädbarn och småbarn från 0-36 månader med åldersanpassade produkter och stöder deras utveckling under de första åren av livet. Inledande inlärningsmål uppnås på ett lekfullt sätt, tidigare och strukturer upptäcks och samordningsmönster tränas.

Lärande och leka roligt med ABC Ring-pyramiden! Ringpyramiden består av 5 färgglada, olika formade ringar och en välvd plug-in bas som svänger på ett roligt sätt. Att sätta på de fem ringarna i rätt tigerordning är riktigt roligt och främsta samordning mellan öga och hand på ett lekfullt sätt. Ringspyramiden är 25 cm hög och lämpar sig för barn från 6 månader.

produktinformation:
  • Mått (höjd): 25 cm
  • Ålder: från 6 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare