Simba ABC Första TV
Pris
129 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A293673

EAN: 4006592024048

Simba ABC Första TV
Texten har översatts automatiskt.
Upptäck världen lekfullt med ABC!

ABC väcker nyfikenhet hos spädbarn och småbarn från 0-36 månader med åldersanpassade produkter och stöder deras utveckling under de första åren av livet. Inledande lärandemål uppnås genom lek, tidigare och strukturer upptäcks och samordningsmönster utbildas.

Med ABC First TV kan de små titta på stora djurmotiv på sin personliga TV. Om du sätter på TV: n och vrider på den röda omkopplaren spelar den en fantastisk melodi och motiv på skärmen rör sig. TV: n kan tas överallt med det praktiska bärhandtaget. Lämplig för barn från 6 månader.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 7 x 24,5 x 23,5 cm
  • Ålder: från 6 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Simba ABC Första TV
129 kr