Sigikid ® vagnkedjegård
Pris
329 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292092

EAN: 4001190425525

Sigikid ® vagnkedjegård
Texten har översatts automatiskt.
Bra underhållning för barnet i barnvagnen eller på vägen i bilen tillhandahålls av den extremt färgstarka barnvagnskedjan med de fyra glada husdjurens hund, lamm, kanin och häst.

Barnvagnskedjan kan fästas flexibelt till barnvagnen, barnstolen eller spjälsängen med två C-ringar. Skallret inbyggt i kaninen ger ett ljud när kedjan flyttas och väcker därmed nyfikenheten hos din lilla älskling. När kedjan överlämnas till barnet för utforskning under överinseende kan den känna de fyra djuren med sina olika material. De fint utformade djuren med sina små fötter och öron erbjuder barnet en haptisk upplevelse. Som vanligt är alla tyger av hög kvalitet och tål ofta tvätt. Barnvagnskedjan är lämplig för spädbarn från födseln. Observera varningsmeddelandet för att förhindra trassel. sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design.

Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en bra känsla. I över 50 år har varumärket följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASS FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer snygg och färgstark från början.

produktdetaljer:
  • Mått (längd): 42 cm
  • Material: 100% polyester
  • Rengöring: Normal tvättcykel vid 30 ° C, ta bort små delar före tvätt
  • Ålder: från 0 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Sigikid ® vagnkedjegård
329 kr