Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

sigikid ® vagnkedja Wal Urban Wildlife
Tillfälligt slutsåld

sigikid ® vagnkedja Wal Urban Wildlife


Pris
270 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292256

EAN: 4001190425242

sigikid ® vagnkedja Wal Urban Wildlife
Texten har översatts automatiskt.
urban WILDLIFE: - modernt trendigt - hållbart!

Vilda djur som är värda att skydda, fantastiska material och trendiga färger är kännetecknen för denna unga samling.
Knölvalsserien erbjuder allt som föräldrar skulle kunna önska sig för sina avkomma, från kuddar till musiklådor, gripare och hängen till snusdukar - och samtidigt bidrar vart och ett av dessa föremål till skyddet av valar. För med varje försäljning av en av artiklarna från valssortimentet stöder organisationen WHALE AND DOLPHIN CONSERVATION (WDC) sigikid whales med en donation på 5% av det rekommenderade priset.

Den moderna e barnvagnskedjan i sladd / plyschblandning med två bensinfärgade valar och en stjärna i vacker ockergul ger babyunderhållning i barnvagnen. Den cirka 48 cm långa kedjan kan fästas flexibelt på barnvagnen, babybilsätet, barnsängen eller på vägen i bilen med hjälp av två C-ringar. Den inbyggda rasseln ger ett ljud när kedjan flyttas och väcker därmed nyfikenheten hos din lilla älskling. När kedjan överlämnas till barnet för utforskning under tillsyn kan det känna hängen. Vad kul om den inbyggda piparen låter av en slump. De olika materialen ger barnet en haptisk upplevelse.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material, genomtänkt design och står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en bra känsla.
I mer än 50 år har företaget följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASS FÖR BARN! Vi gör familjen världen mer gosig och färgstark från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 48 x 15 x 4 cm
  • material inuti: 100% polyester
  • Skötsel: Ta bort små delar före tvätt
  • Ålder: från 0 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare