Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

sigikid® Värmekudde Räv, Newborn Activity
Tillfälligt slutsåld

sigikid® Värmekudde Räv, Newborn Activity


Pris
308 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A261266

sigikid® Värmekudde Räv, Newborn Activity
Det finns dagar när man inte känner sig så pigg. En värmekudde ger en skön och behaglig värme som kan bidra till ett bra allmänt välbefinnande. Kalla fötter eller problem med magen - värmekudden är universal och bidrar till att ge en skön känsla. Kudden värms upp enligt anvisningarna i instruktionsboken.
FIRST CLASS FOR KIDS

Detaljer:
  • Material: 85% Bomull, 15% Polyester, Foder: 100 % Polyester, Körsbärskärnor
  • Mått: 37 x 13 x 7 cm
  • Överdraget kan tvättas i 30° C.
  • Lämplig från födseln.

OBS!
Information om organiska fyllnadsmaterial: Organiska fyllnadsmaterial som körsbärskärnor, dinkel m.fl tar upp både värme och kyla bra och avger den sedan.

För en behaglig värme:
Ta ut kudden ur gosedjuret och värm den. Gosedjuret får inte värmas upp. Ugn: max. 50°C, max. 10 Min.
Element (några minuter)
Inte lämplig för mikrovågsugn. Temperaturer och tider får ej överskridas (Brandrisk) Kudden får ej tvättas, måste hållas toll och ska vädras regelbundet. Hos människor med svagt immunförsvar samt allergiker kan allergiska reaktioner förekomma.


Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Toppmärken