sigikid Värmekudde, björn
 • sigikid Värmekudde Bellarella

Pris
284 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A206336

sigikid Värmekudde, björn
Det finns dagar när man inte känner sig så pigg.

En värmekudde ger en skön och behaglig värme som kan bidra till ett bra allmänt välbefinnande. Kudden värms upp enligt anvisningarna i instruktionsboken.
Detaljer:
 • Mått: 23 x 21 x 9 cm
 • Material: 50% Polyacryl, 45% Polyester, 5% Bomull, innertyg: 100 % Polyester, Körsbärskärnor
 • Rengöring:
 • Tvättas i 30 °C.

 • OBS!
  Information om organiska fyllnadsmaterial: Organiska fyllnadsmaterial som körsbärskärnor, dinkel m.fl tar upp både värme och kyla bra och avger den sedan. För en behaglig värme: Ta ut kudden ur gosedjuret och värm den. Gosedjuret får inte värmas upp. I ugn (max. 50°C, max. 10 Min.) Element: (några minuter) Ej lämplig att använda i mikrovågsugn. Temperaturer och tider får ej överskridas (Brandrisk) Kudden får ej tvättas, måste hållas toll och ska vädras regelbundet. Hos människor med svagt immunförsvar samt allergiker kan allergiska reaktioner förekomma.

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/
  sigikid Värmekudde, björn
  284 kr
  Toppmärken