sigikid ® stickning lekfigur kanin grön

sigikid ® stickning lekfigur kanin grön


Pris
424 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292226

EAN: 4001190393251

sigikid ® stickning lekfigur kanin grön
Texten har översatts automatiskt.
"Hållbara produkter, producerade rättvist och ansvarsfullt, naturmaterial från kontrollerad organisk odling och en estetiskt sofistikerad design är grunden som sigikid lägger stort värde på när man skapar serien ""Green"". Alla tyger som används i denna serie är 100% organiska - de yttre tygerna är från kontrollerad organisk odling (kbA), jungfru fårull används som fyllnadsmaterial.

De färger och ytor som används i denna kollektion är också vatten -baserad och kemiskt säker. Artiklarna i serien är perfekta som en gåva för födelse eller dop. Lekfiguren är gjord av ett mjukt stickat tyg och är mjukt fyllt. Den söta lilla kaninen med sina broderade ögon och ett vänligt leende är barnets första lekkamrat och är perfekt för att krama och snoozing. De långa armarna och öronen l aden barnet att suga in och kan också fattas bra. Så denna speciella gosleksak blir en ständig följeslagare för barnet. Alla material är av högkvalitativt utförande och tål ofta tvätt i tvättmaskinens ullcykel. Den blå trasan sitter ordentligt fast så att den inte kan sväljas. Vi rekommenderar de ca. 27 cm hög gosleksak från födseln.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut utför ständigt test inom produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48 / EG. Således förblir sigikid trogen mot sin vägledande princip: FÖRSTA KLASS FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer snygga och färgglada från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 27 x 10 x 7 cm
  • Material utanför: 100% ekologisk bomull
  • Material inuti: 100% fårull
  • Skötsel: Ulltvättcykel
  • Ålder: från 0 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® stickning lekfigur kanin grön
sigikid ® stickning lekfigur kanin grön
424 kr