sigikid ® stickad-gripper kanin Grön
Pris
190 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292231

EAN: 4001190393275

sigikid ® stickad-gripper kanin Grön
Texten har översatts automatiskt.
"Hållbara produkter, producerade rättvist och ansvarsfullt, naturliga material från kontrollerad organisk odling och en estetiskt sofistikerad design är grunden som sigikid lägger stort värde på när man skapar serien ""Green"".

Alla tyger som används i denna serie är 100 % ekologiskt - yttertygerna är från kontrollerad organisk odling (kbA), jungfru fårull används som fyllnadsmaterial. Färgerna och finishen som används i denna kollektion är också vattenbaserade och kemiskt säkra. Artiklarna i serien är perfekta som en gåva för födelse eller dop. Den söta kaninen med sina broderade ögon och vänliga leende är gjord av ett mjukt stickat tyg i ekologisk bomull och fyllt med 100% jungfru fårull. Det ca 16 cm höga greppet är perfekt för små babyhänder och är därför den perfekta leksaken för barnets första vakna faser. Den ljusblå och vita randiga kaninen med de långa öronen är redo att utforskas med alla sinnen. En speciell rolig funktion är den inbyggda rasseln - en underbar belöning för lyckade greppförsök. Alla material är av högkvalitativt utförande och tål ofta tvätt i tvättmaskinens ullcykel. Den blå trasan sitter ordentligt fast så att det inte går att svälja. Babyleksaken rekommenderas för grepp och skramling från 3 månaders ålder.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut utför ständigt test inom produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48 / EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en bra känsla. I över 50 år har sigikid följt en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi gör familjen världen mer gosig och färgstark från början.

produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 16 x 8 x 5 cm
  • Material utanför: 100% ekologisk bomull
  • Material inuti: 100% fårull
  • Skötsel: Ulltvättcykel
  • Ålder: från 3 månader
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® stickad-gripper kanin Grön
190 kr