sigikid ® Soother tape Hoppe Dot

sigikid ® Soother tape Hoppe Dot


Variant:
  • sigikid ® Soother tape Hoppe Dot
  • sigikid ® Soother tape Lolo Lombardo
  • sigikid ® Dummy Tape Semmel Bunny
  • sigikid ® Schnuggi dummy band
  • +2

Pris
108 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291823

EAN: 4001190392964

sigikid ® Soother tape Hoppe Dot
Texten har översatts automatiskt.
Med denna godmodiga ponny i ett trendigt rosa fläckigt utseende kommer små flickor att kunna utveckla en kärlek till hästar i deras vagga!

Från babyfilt till musiklåda till nackkudde, denna presentserie innehåller alla artiklar för behov hos spädbarn och småbarn. Även det cirka 20 cm långa nappbandet tillhör denna designlinje och är lämplig för nappar med ring. Bandet i det trendiga prickade utseendet kan enkelt fästas till nappen med ett snäppfäste. Med den naturfärgade träklämman kan spenen sedan fästas i barnets kläder eller klädduk. På det här sättet är Nucki alltid inom räckhåll för barnet eller litet barn och alltid tillgängligt som en tröster. Tygbandet kan tvättas i tvättmaskinen vid 30 ° C. Träklämman bör tas bort innan tvätt. Nappkedjan rekommenderas från barnets födelse.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och väl genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut genomför kontinuerligt tester i produktutveckling och produktion i enlighet med giltiga riktlinjer. Varumärket sigikid står för kosliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla. I över 50 år har märket följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer kudda och färgglada från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 20 x 2 x 2 cm
  • Material utanför: 75% ekologisk bomull, 25% bomull, träklämma av bok
  • Skötsel: ta bort trädelar innan du tvättar
  • Ålder: från 0 månader

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Soother tape Hoppe Dot
108 kr