Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

sigikid ® ödla orange
Tillfälligt slutsåld
Variant:

Pris
111 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292271

EAN: 4001190390755

sigikid ® ödla orange
Texten har översatts automatiskt.
Ett reptil att krama !?

Naturligtvis fokuserar sigikid med de nya plyschödlorna återigen på extraordinär design. De sneda ödlorna fångar med roliga ögon och okonventionella material. Oavsett om det är en liten gåva, en lycklig charm i fickan eller på skrivbordet, är den orange ne ödlan en lojal följeslagare i alla livssituationer och tilltalar också äldre barn.

Gosleksaken är cirka 15 cm i storlek och är mjukt fylld med polyestervatt. Den har lite plastgranulat i botten - så det passar perfekt och är bekvämt i handen - en riktig tigerflatterer!
Plastgranulatet sys i en extra bomullspåse - så pärlorna kommer garanterat att hålla på plats.
Följaktligen är den lilla reptilen lika lämplig som en extraordinär prehensile och gosig leksak för spädbarn.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material, genomtänkt design och står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en bra känsla. I över 50 år har företaget följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASS FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer snygg och färgstark från början.produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 15 x 6 x 6 cm
  • Material utanför: 100% polyester
  • material inuti: 100% polyester
  • Skötsel: Tvättbar vid 30 ° C
  • Ålder: från 0 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare