sigikid ® nackkudde Forest Fox
Variant:
  • sigikid ® nackkudde Forest Fox
  • sigikid ® nackkudde Hügge kram
  • sigikid ® Halsdyna Boller Schäfle
  • sigikid ® Halsdyna Hoppe Dot
  • sigikid ® Halsdyna Rosalie Rose

Pris
231 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292223

EAN: 4001190392827

sigikid ® nackkudde Forest Fox
Texten har översatts automatiskt.
FOREST FOX - den smarta och godmodig räven kan inte skada en fluga. Gåsen är hans bästa vän och den gosiga och mjuka räven är också mycket populär bland mänskliga barn.

Från nappband och musiklådor till handdockor, denna presentserie innehåller alla artiklar för bebisar och småbarns behov . Den kudda 25 cm höga nackkudden i grönt jacquardtyg kombinerat med krämfärgad mikroplysch ger stöd för spädbarns- och barns huvuden och är därför en praktisk följeslagare när man är ute och går - till och med långt bortom baby- och småbarnsåldern. Tack vare det kudda tyget och den mjuka fyllningen är nackkudden så bekväm att bära. Vare sig det gäller längre resor eller korta turer i vagnen måste halvmånen bäras.
sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut genomför ständigt tester inom produktutveckling och produktion. Oskadligheten hos de använda råvarorna bekräftas således kemiskt. Varumärket sigikid står för kosliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla. I över 50 år har varumärket följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer koslig och färgglad från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 25 x 25 x 6 cm
  • material utanför: 50% bomull, 47% polyester, 3% elastan
  • material inuti: 100% polyester
  • Rengöring: Normal tvättcykel vid 30 ° C
  • Ålder: från 12 månader

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Våra bästsäljare

sigikid ® nackkudde Forest Fox
231 kr