30% via appen | 25% via nätet
30% via appen | 25% via nätet
Endast idag:
RABATTKOD PÅ MODE!
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
sigikid ® Musiklåda Hoppe Dot

Pris
457 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291775

EAN: 4001190392506

sigikid ® Musiklåda Hoppe Dot
Texten har översatts automatiskt.
Med den godmodiga ponnyn i den trendiga rosa prickiga looken kommer små flickor bokstavligen att bli förälskade i hästen! Från grabby-leksaken till snuffelduken och nackkudden inkluderar denna presentserie alla artiklar för barn och småbarns behov.

Den söta musiklådan med en lugnande melodi är cirka 22 cm hög och är den perfekta följeslagare för spädbarn och småbarn och därmed den perfekta gåvan för födelse eller dop. Den mekaniska musikaliska mekanismen kan startas genom att helt enkelt dra. Den lilla hästen är också mycket lämplig för att spela och kela: Många gripande möjligheter som de långa ärmarna hjälper de små att utveckla sina motoriska färdigheter. Musikrutan kommer med en av fem slumpmässigt utvalda sömnmelodier. För frågor om speciella melodivärningar, kontakta tillverkaren. Den orange färgade trasa är ordentligt fixerad så att svälja inte är möjlig. Ögonen är broderade. Kroppen är mjukt fylld med hygienisk polyester vadd. De gosiga mjuka tygerna är av hög kvalitet och tål ofta tvätt. Leksaken kan tas ut för tvätt - öppna helt enkelt säkerhetsstoppet med ett gem (se instruktioner) och leksaken kan tvättas i tvättmaskinen vid 30 ° C. Musiklådan är lämplig för barnet från början och placeras ofta på mammas mage före födseln. Sov väl, lilla älskling!

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut genomför ständigt tester inom produktutveckling och produktion i enlighet med Toy direktiv 2009/48 / EG. Varumärket sigikid står för kosliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla. I över 50 år har märket följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer koslig och färgglad från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 22 x 14 x 10 cm
  • Material utanför: 46% organisk bomull, 43% bomull, 11% polyester
  • material inuti: 100% polyester
  • Skötsel: ta bort musiklådan innan tvätt
  • Ålder: från 0 månader
Uppmärksamhet
Den musikaliska mekanismen får inte komma i händerna på spädbarn och små barn och måste läggas tillbaka i lådan efter tvätt!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Musiklåda Hoppe Dot
457 kr