sigikid ® musikalisk klocka Nielpferd guld

sigikid ® musikalisk klocka Nielpferd guld


Variant:
  • sigikid ® musikalisk klocka Nielpferd guld
  • sigikid ® Speldosa björn guld
  • sigikid ® musikalisk klocka får guld
  • sigikid ® Speldosa elefant guld

Pris
414 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A312937

EAN: 4001190426720

sigikid ® musikalisk klocka Nielpferd guld
Texten har översatts automatiskt.
Tidlöst vacker och underbart gosig - den särskilt design orienterade Gold Collection inspirerar med en Vintage look som påminner oss om hur kvalitetsmärket sigikid började för över 50 år sedan.

Kombinationen av supersoft em bomullsbjörn och en mjuk bomullsjacka gör Nielpferd underbart gosig och ger en behaglig känsla. Med en tydlig Design och subtila färgaccenter erbjuder Gold Collection lite extravagans för speciella krav!

Den söta, ca 27 cm höga speldosan med lugnande melodi är den perfekta följeslagaren för spädbarn och småbarn och därför en idealisk gåva till födseln eller dopet. Den mekaniska mekanismen kan startas genom att helt enkelt dra i ringen av bokträ. Den mjuka lilla björnen med kärleksfulla detaljer är också särskilt lämplig för lek och gos: Många greppmöjligheter, till exempel de långa armarna och benen, hjälper de små att utveckla sina motoriska färdigheter.
Speldosan levereras med en av fem slumpmässigt valda sömnmelodier.
Den senapsfärgade lilla duken sitter fast så att det inte går att svälja den. Ögonen och den lilla näsan är broderade. Kroppen är fylld med hygienisk polyestervadd. De mjuka tygerna är av hög kvalitet och tål att tvättas ofta. Leksaken kan tas bort för att tvättas - öppna bara säkerhetsblixtlåset med en pappersklämma (se anvisningar) och leksaken kan tvättas vid 30 °C i tvättmaskinen. Speldosan är lämplig för barnet redan från början och placeras ofta på mammas mage redan före födseln. Sov gott, lilla älskling!

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och väl genomtänkta Design och står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla. I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip:
FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gör familjernas värld mjukare och mer färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 21 x 14 x 11 cm
  • Material: 81 % bomull, 2 % polyester, 17 % ekologisk bomull, fyllning: 100 % polyester.
  • Rengöring: Normal tvättcykel vid 30 °C, ta bort leksaken i förväg.
  • Ålder: från 0 månader
Uppmärksamhet
Speldosan får inte hamna i händerna på spädbarn och småbarn och måste sättas tillbaka i speldosan efter tvätt!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® musikalisk klocka Nielpferd guld
sigikid ® musikalisk klocka Nielpferd guld
414 kr