👶 10% STORKRABATT
👶 10% STORKRABATT
Använd rabattkoden:
OSJ145762
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
sigikid ® Mobila bin
Variant:
  • sigikid ® Mobila bin
  • sigikid ® mobilflygplan

Pris
330 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292354

EAN: 4001190425365

sigikid ® Mobila bin
Texten har översatts automatiskt.
Denna vackra Bee Hangons Mobile är särskilt detaljerad och erbjuder första underhållning för din baby i vaggan, spjälsängen eller skötbordet.
Vackert hur bin svänger fram och tillbaka. De fyra livliga små bin och blomman i mitten fästs var för sig på en sladd och lutas nedåt så att barnet under kan se dem tydligt. De nyfikna barnens varna ögon följer allt som rör sig. Först känner de bara igen konturer, för under de första månaderna är barnet fortfarande kortsynt. Senare kommer din lilla älskling att lära sig att skilja objekt efter färg och form. Han börjar sedan sträcka ut sig och titta noga på vad som rör sig ovanför vaggan. Alla sigikid-mobiler kan enkelt fästas i en separat tillgänglig mobilhållare med en ögla eller krok. Finns också separat en musiklåda som vrider mobilen och spelar Brahms vaggvisa. Mobiler är en användbar leksak för spädbarn under det första året av livet, eftersom de stöder utvecklingen av din favorit och skärper sinnena. Babyleksaken är lämplig från födseln. sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design.

Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en bra känsla. I över 50 år har varumärket följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASS FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer snygg och färgstark från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd):
  • Material inuti: 100% polyester
  • Skötsel: Handtvätt
  • Ålder: från 0 månader
Uppmärksamhet
Mobiler är inte leksaker! Mobil fungerar endast för optisk stimulering. Mobilen måste alltid fästas utom räckhåll för barnet på grund av kvävningsrisk av små delar som kan sväljas. Mobiler ska alltid placeras utom räckhåll för spädbarn och små barn. Så snart ditt barn har förmågan att stå upp på händer och knän, bör du ta bort mobilen eftersom det finns risk för att ditt barn trasslar in.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Mobila bin
sigikid ® Mobila bin
330 kr