Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

sigikid ® Mini Snuffling Handduk Lolo Lombardo
Tillfälligt slutsåld

sigikid ® Mini Snuffling Handduk Lolo Lombardo


Variant:

Pris
201 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291772

EAN: 4001190392476

sigikid ® Mini Snuffling Handduk Lolo Lombardo
Texten har översatts automatiskt.
Den lilla elefanten med den långa kofferten har varit en av de mest populära artiklarna för babygåvor i över 10 år och är rätt och den korrekta sigikid-klassiker! Från dummy band till musiklådor och nackkuddar, alla artiklar för behov hos spädbarn och småbarn finns i denna presentera. Den gosiga snuggladuken gjord av mjuk loopad tyg och den mjuka blå randiga tröjan - båda 100% bomull - är en underbar hjälper för att somna, en tröstare och första vän till barn och göra en oumbärlig uppsättningar om man är på väg i barnvagnen eller hemma i barnkammaren - ofta bortom barnåldern!

Med sina 23 cm har kuddduken och perfekt storlek för små barns händer och är precis lämplig som den första leksaken från födseln. Därför är det en idealisk gåva för födelse eller dop. Den knutna sjalen, öronen och speciellt elefantens långa bagageutrymme ger underbara greppmöjligheter och linne för att suga, krama och kela. Och om den lilla elefanten blir smutsig, lägg den i tvättmaskinen. Den högkvalitativa kuddduken tål också ofta tvätt vid 30 ° C i tvättmaskinen. Den röda halsduken är ordentligt fixerad så att den inte kan sväljas. Djurets huvud är mjukt fodrat med hygienisk polyester vadd. De trogna ögonen är kärleksfullt broderade. sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design.

Accrediterade testinstitut gör kontinuerligt tester under produktutveckling och produktion i sådana med Toy Direktiv 2009/48 / EG. Varumärket sigikid står för kosliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn och gud känsla. Jag över 50 år har märket segt sigikid och tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi ser familjernas värld mer koslig och färgstark från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 23 x 12 x 8 cm
  • Material utanför: 100 % bomull
  • material inuti: 100% polyester
  • Skötsel: tvättbar vid 30 ° C
  • Ålder: från 0 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare