Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
sigikid ® Mini-musikalisk klockuggla
Pris
333 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A292076

EAN: 4001190425457

sigikid ® Mini-musikalisk klockuggla
Texten har översatts automatiskt.
Uppmärksamhet Harry Potter fans!

Den söta ugglan kommer som standard med en lekmekanism som spelar Harry Potter-temat. Den cirka 14 cm höga musiklådan är den perfekta följeslagaren för spädbarn och småbarn och därmed den perfekta presenten för födelse eller dop.
Den mekaniska spelmekanismen kan startas genom att helt enkelt dra i. Den mjuka ugglan med de stora ögonen är också lämplig för lek och gosa. Det erbjuder många gripande möjligheter som bidrar till utvecklingen av motoriska färdigheter, såsom långa vingar eller knutna snoddar på huvudet. De svarta plastögonen är fixerade med låsskivor på baksidan. Ett dragprov utförs för att bekräfta fastsättningen. Detta görs genom att dra i 10 sekunder med en draganordning, vilket bekräftar rätt fixering. Kroppen är mjukt fylld med hygieniskt polyestervatt. De mjuka tygerna är av hög kvalitet och tål ofta tvätt. Leksaken kan tas bort för tvätt - öppna bara säkerhetsdragkedjan med ett gem (se instruktionerna) och leksaken kan tvättas i tvättmaskinen vid 30 ° C.

Musikboxen är lämplig för barnet från början och placeras ofta på mumans mage före födseln. Sov gott, lilla älskling! sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design.
Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en bra känsla. I över 50 år har varumärket följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi gör familjen världen mer gosig och färgstark från början.

produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 14 x 11 x 7 cm
  • material: 100 % polyester
  • Rengöring: normal tvättcykel vid 30 ° C, ta bort spelmekanismen innan tvätt
  • Ålder: från 0 månader
Observera
Den musikaliska mekanismen får inte komma i händerna på spädbarn och småbarn och måste sättas tillbaka i musikboxen efter tvätt!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Mini-musikalisk klockuggla
5
22 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 17
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Mini-musikalisk klockuggla
sigikid ® Mini-musikalisk klockuggla
333 kr