sigikid ® Mini-Musical Clock Fox
Variant:
  • sigikid ® Mini-Musical Clock Fox
  • sigikid ® Mini-Musical Clock Mouse
  • sigikid ® minimusiklåda
  • sigikid ® Mini-musikalisk klockuggla

Pris
426 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292071

EAN: 4001190423804

sigikid ® Mini-Musical Clock Fox
Texten har översatts automatiskt.
Denna söta musiklåda med lugnande melodi är den perfekta följeslagaren för spädbarn och småbarn och därför den perfekta presenten för födelse eller dop.

Den mekaniska spelmekanismen kan startas genom att helt enkelt dra i. Den mjuka räven med färgglada detaljer är också perfekt för lek och gosa. Det erbjuder många greppmöjligheter som bidrar till utvecklingen av motorik, såsom långa armar, ben och svans. Musikboxen fungerar också som sovhjälpmedel och levereras med en av fem sovande melodier - valda slumpmässigt. Kontakta tillverkaren om du har frågor om speciella melodivärden. Den gröna halsduken är ordentligt fixerad så att det inte går att svälja. Ögonen är broderade. Kroppen är mjukt fylld med hygieniskt polyestervatt. De mysiga mjuka tygerna är av hög kvalitet och tål ofta tvätt. Leksaken kan tas ut för tvätt - helt enkelt öppna säkerhetsdragkedjan med ett gem (se instruktionerna) och leksaken kan tvättas i tvättmaskinen vid 30 ° C.

Musikboxen är lämplig för baby från början och placeras ofta på mammas mage före födseln. Sov gott, lilla älskling!

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design och står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en bra känsla. I över 50 år har företaget följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASS FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer snygg och färgstark från början.

produktdetaljer:
  • Mått (längd): 21 cm
  • Material: 100% polyester
  • Rengöring: normal tvättcykel vid 30 ° C, ta bort spelmekanismen innan tvätt
  • Ålder: från 0 månader
Uppmärksamhet
Den musikaliska mekanismen får inte komma i händerna på spädbarn och små barn och måste läggas tillbaka i musikboxen efter tvätt!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Mini-Musical Clock Fox
sigikid ® Mini-Musical Clock Fox
426 kr