sigikid ® Melamine skål Hügge Hug

sigikid ® Melamine skål Hügge HugPris
59 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291852

EAN: 4001190251063

sigikid ® Melamine skål Hügge Hug
Texten har översatts automatiskt.
Från nappband till musiklådor till nackkuddar, alla artiklar kring behov och bebisar finns i denna presentera. Melaminskålen i Hügge Hug Design är lämpligt för småbarn och barn från 6 månader. När gröten skedas ut kommer din älskling till upptäcka bilden av den glada lilla hästen. Detta gör att du blir ännu roligare - för ögat äter redan med de yngsta! Babyservietten är tillverkad av 100% melamin och tester i form av den tyska lagen om livsmedel och råvaror (LFGB). Det är diskmaskin säkert, men observera att det inte är lämpligt för mikrovågsugn. Melamin är i allmänhet robust, men inte bromsäker.

sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och väl genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut gör kontinuerligt tester i produktutveckling och produktion i sådana med föreskrivna standarder. Varumärket sigikid står för produkter som passagerlada som väcker känslor och ger både föräldrar och barn och gud känsla. Jag över 50 år har märket segt sigikid och tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi ser familjernas värld mer kuddig och färgglad från början.

produktinformation:
  • Mått (diameter): 13 cm
  • >
  • Material utanför: 100% melamin
  • Material inuti: silikonring i botten
  • Melamin är i allmänhet robust, men inte sönder
  • Inte lämplig för mikrovågsugn
  • Diskmaskin säker
  • Ålder: från 24 månader

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Melamine skål Hügge Hug
59 kr