sigikid ® kudda leksakskanin, Grön
Variant:
  • sigikid ® kudda leksakskanin, Grön
  • sigikid ® kudda leksakselefant, Green
  • sigikid ®Lustig leksakbjörn, Grön
  • sigikid ® gosig leksakhund, Grön
  • +2

Pris
498 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291234

EAN: 4001190393336

sigikid ® kudda leksakskanin, Grön
Texten har översatts automatiskt.
"Hållbara produkter, producerad rättvist och ansvarsfullt, naturliga material från kontrollerad organisk odling och estetiskt sofistikerad design är de grunder som sigikid skapandet av serien ""Grön"" bygger på.

Alla tyger som används i denna serie är 100% organisk - de yttre tygerna kommer från kontrollerad organisk odling (kbA). Jungfru fårull som som fyllmaterial. Färgerna och ytorna som används i denna kollektion är också vattenbaserade och kemiskt säkra. På grund av produktionen i Europa med grön el är CO2-balansen för dessa mjuka leksaker utmärkt. Samlingen av sju gosiga leksaker i dämpade färger fängslar med den högkvalitativa vävda plysch som gör och klassisk design. Materialet är underbart mjukt och gratis haptisk charm.

Den beige-bruna kaninen är ca. 38 cm lång och kan tvättas i tvättmaskinens ullcykel vid 30 ° C. De långa armarna och benen ger kaninen sin typiska sigikid-sväva beröring och är mycket lätt för barn att ta tag i. Ögon och mun är kärleksfullt broderade för hand. sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut göra ständigt tester inom produktutveckling och produktion i nya med Toy direktiv 2009/48 / EG. Varumärket sigikid står för kosliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn och gud känsla. Jag över 50 år har märket segt sigikid och tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi ser familjernas värld mer kudda och färgstarka redan från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 38 x 11 x 8 cm
  • Material utanför: 100 % ekologisk bomull
  • Material inuti: 100% fårull
  • Rengöring: Ulltvättcykel
  • Ålder: från 0 månader
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® kudda leksakskanin, Grön
498 kr