sigikid ® katt leksak snö elefant Sweety

sigikid ® katt leksak snö elefant Sweety


Variant:
  • sigikid ® katt leksak snö elefant Sweety
  • sigikid ® katt leksak snöhund Sweety
  • sigikid ® katt leksak snökatt Sweety

Pris
473 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291674

EAN: 4001190392278

sigikid ® katt leksak snö elefant Sweety
Texten har översatts automatiskt.
Drömlik mjukt krämigt vitt plyschpäls, mörka lojala ögon - se denna sigikid Sweety-kollektion till något väldigt specifikt. sitt eget utseende! Plysch är otroligt mjuk och fylld med mjuk polyester vadd. Du måste bara koppla ihop. Lite plastgranulat i skinkorna, armar och ben låter elefanten sitta underbart och stöder den karakteristiska sigikid-avledaren. De små svarta plastögonen är fixerade med låsskivor på baksidan. Ett dragprov utfört för att bekräfta fästet. Det handlar om att dra i 10 sekunder med hjälp av en draganordning och därmed bekräftas rätt fixering.

Och om den gosiga leksaken blir smutsig under ett av de många äventyren med sin kära vän, lägg den sedan i tvättmaskinen. Jag den mjuka tvättcykeln vid 30 ° C tål den också ofta tvätt. Den gosiga leksaken med en storlek på ca. 39 cm är lämplig för spädbarn och barn från födseln.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut göra ständigt tester inom produktutveckling och produktion i nya med Toy direktiv 2009/48 / EG. Jag mer än 50 år har företaget segt sigikid och tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN. Vi ser familjernas värld mer kuddiga och färgglada från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 28 x 13 x 15 cm
  • material utanför: 94 % polyester, 6% bomull
  • Material inuti: 100% polyester
  • Skötsel: Tvättbar vid 30 ° C
  • Ålder: från 12 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® katt leksak snö elefant Sweety
473 kr