sigikid ® Gripande ring Semmel Bunny
Variant:
  • sigikid ® Gripande ring Semmel Bunny
  • sigikid ® Gripper Boller får
  • sigikid ® gripande ringfläckar, groda
  • sigikid ® Gripande ring Schnuggi
  • +3

Pris
213 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291221

EAN: 4001190392698

sigikid ® Gripande ring Semmel Bunny
Texten har översatts automatiskt.
Semmel Bunny - den vänliga kaninen har varit en av de mest populära artiklarna för babygåvor i över 15 år och är rätt och den korrekta klassikern! Från näsduken till skrammeln till musiklådan, alla artiklar kring behov och bebisar finns i denna presentera. Ungefär 15 cm hög gripring är idealisk för små babyhänder och är den perfekta leksaken för den första vakna faserna av din lilla älskling.

Gripleksaken består av två delar, som är kopplade till varandra med hjälp av Kardborreband: En underbart slät bokring i träträ och den gosiga mjuka kaninen, som också kan göra som en fingerdocka. Förutom ringen får de små armarna och öronen ytterligare möjligheter att greppa. Kombinationen av olika material ger haptisk variation och hjälper de små att utveckla motoriska färdigheter. Den inbyggda skrallen är den bästa rollen - en underbar belöning för framgångsrika greppförsök. Djurets ansikte är kärleksfullt broderat för hand. Huvudet är mjukt fylt med hygienisk polyester vadd. Nackchiefen är ordentligt fixerad så att svälja inte är möjlig. De gosiga mjuka tygerna är av hög kvalitet och tål ofta tvätt i tvättmaskinen vid 30 ° C. Ringen i bokträ kan avlägsnas och rengöras med en fuktig trasa inom tvätt.

Babyleksaken rekommenderas för att ta tag, skralla och leka från 3 månader ålder Design. sigikid Ackrediterade testinstitut göra ständigt tester i produktutveckling och produktion i princip med Leksaksdirektivet 2009/48 / EG. Varumärket sigikid står för kosliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn och gud känsla. Jag över 50 år har märket segt sigikid och tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi ser familjernas värld mer kuddig och färgstark från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 15 x 9 x 4 cm
  • Material utanför: 67% bomull, 33% polyester, träring av bok
  • material inuti: 100% polyester
  • Rengöring: Ta bort trädelar i du tvättar
  • Ålder: från 3 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Gripande ring Semmel Bunny
sigikid ® Gripande ring Semmel Bunny
213 kr