sigikid ® Gripande ring Lolo Lombardo
Variant:
  • sigikid ® Gripande ring Lolo Lombardo
  • sigikid ® Gripper Boller får
  • sigikid ® Gripande ring Semmel Bunny
  • sigikid ® gripande ringfläckar, groda
  • +3

Pris
213 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291773

EAN: 4001190392483

sigikid ® Gripande ring Lolo Lombardo
Texten har översatts automatiskt.
Den lilla elefanten med den långa kofferten har varit en av de mest populära artiklarna för babygåvor i över 10 år och är rätt och den korrekta sigikid-klassiker! Från babyfilten till musiklådan till nackkudden finns alla artiklar kring behov och bebisar i denna presentererie. Ungefär 15 cm hög gripring är idealisk för små babyhänder och är den perfekta leksaken för barnets första vakna faser.

Gripleksaken består av två delar, som är kopplade till varandra med kardborrband: underbart smidig bokträring och den lilla elefanten, som kan använda separat som en fingerdocka. Förutom bokträringen ger öronen och elefantens långa bagageutrymme ytterligare möjligheter att ta tag i. Kombinationen av olika material ger haptisk variation och hjälper de små att utveckla motoriska färdigheter. En speciell rolig egenskap är den inbyggda skrallen - en underbar belöning för framgångsrika försök att ta tag. Djurets ansikte är kärleksfullt broderat för hand. Huvudet är mjukt fylt med hygienisk polyester vadd. Nackchiefen är ordentligt fixerad så att svälja inte är möjlig. De gosiga mjuka tygerna är av hög kvalitet och tål ofta tvätt i tvättmaskinen vid 30 ° C. Ringen i bokträ kan tas bort och rengöras med en fuktig trasa inom tvättas.

Babyleksaken rekommenderas för att gripa, skralla och leka från den 3: e månaden i livet Design. sigikid Ackrediterade testinstitut göra ständigt tester i produktutveckling och produktion i princip med Leksaksdirektivet 2009/48 / EG. Varumärket sigikid står för kosliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn och gud känsla. Jag över 50 år har märket segt sigikid och tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi ser familjernas värld mer kudda och färgstarka redan från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 15 x 9 x 7 cm
  • material utanför: 85 % bomull, 15% polyester, träring av bok
  • material inuti: 100% polyester
  • Skötsel: ta bort trädelar i tvättar
  • Ålder: från 3 månader

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Gripande ring Lolo Lombardo
sigikid ® Gripande ring Lolo Lombardo
213 kr