App exclusive: 30% Mode Outlet
App exclusive: 30% Mode Outlet
Använd rabattkoden:
APPF258308
00
tim
00
min
00
sek
Ladda ner häri
sigikid ® gripande groda, Green
Variant:
 • sigikid ® gripande groda, Green
 • sigikid ® griffin apa, grön
 • sigikid ® gripande kaninblå, grön
 • sigikid ® gripande kanin rosa, grön

Pris
224 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291137

EAN: 4001190393008

sigikid ® gripande groda, Green
Texten har översatts automatiskt.
"Hållbara produkter, producerade rättvist och ansvarsfullt, naturliga material från kontrollerad organisk odling och en estetiskt krävande design är grunden som sigikid skapandet av serien ""Green"" bygger på.

Alla tyger som används i denna serie är 100% organiska - yttre tygerna kommer från kontrollerad organisk odling (kbA), jungfru fårull används som fyllnadsmaterial. Färgerna och ytorna som används i denna kollektion är också vattenbaserade och kemiskt säkra. Artiklarna i serien är idealiska som present till födelse eller dop. Grodan är tillverkad av mjuk slinga på tyg och en beige och vit samt en grön randig tröja - allt ekologisk bomull. Huvudet och kroppen är mjukt fyllda. Den ungefär 19 cm höga gripgrodan är idealisk för små babyhänder och är därför den perfekta leksaken för barnets första vakna faser och är redo att utforskas med alla sinnen. En speciell rolig egenskap är den inbyggda skrallen - en underbar belöning för framgångsrika gripförsök. Bokträdringen i form av en blomma, som den fräcka grodan håller tätt med sina långa armar, erbjuder variation för barnet och kan beröras och utforskas med munnen när som helst, eftersom den är gjord av underbart slät och naturlig FSC- certifierat bokträ.

Med de praktiska band på grodans baksida kan gripleksaken fästas på barnvagnen, babybilstolen eller barnsängen som ett hänge och är därför alltid inom räckhåll. Alla material är av hög kvalitet och kan tåla ofta tvätt i tvättmaskinens ullcykel. Bokträringen kan tas bort och rengöras med en fuktig trasa innan tvätt. Barnleksaken rekommenderas för att hänga upp, fatta och skralla från 3 månaders ålder.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut genomför ständigt tester i produktutveckling och produktion i enlighet med Toy direktiv 2009/48 / EG. Varumärket sigikid står för kosliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla. I över 50 år har varumärket följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer kuddig och färgglad från början.

produktinformation:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 13 x 7 x 4 cm
 • Träring av högkvalitativt träved
 • Material: Utomhus: 100% ekologisk bomull
 • Material inuti: 100% fårull
 • >
 • Rengöring: Ta bort trädelar innan du tvättar
 • Ålder: från 3 månader
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® gripande groda, Green
224 kr