sigikid ® griffin apa, grön
Variant:
  • sigikid ® griffin apa, grön
  • sigikid ® gripande groda, Green

Pris
224 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291131

EAN: 4001190393015

sigikid ® griffin apa, grön
Texten har översatts automatiskt.
"Hållbara produkter, producerade rättvist och ansvarsfullt, naturliga material från kontrollerad organisk odling och en estetiskt krävande design är grunden för vilken sigikid skapandet av serien ""Grön"" bygger.

Alla tyger som används i denna serie är 100% ekologiskt - yttre tyger kommer från kontrollerad organisk odling (kbA). Jungfru fårull används som fyllnadsmaterial. Färgerna och ytorna som används i denna kollektion är också vattenbaserade och kemiskt säkra. Artiklarna i serien är idealiska som present till födelse eller dop. Den söta lilla apan med de broderade ögonen och det trogna utseendet är redo att utforskas med alla sinnen. Babyleksaken är tillverkad av ett mjukt nalle tyg och en blå och vit randig tröja - allt ekologisk bomull. Huvudet och kroppen är fyllda med 100% ren ny fårull. Den ungefär 18 cm höga gripleksaken är idealisk för små babyhänder och är därför den perfekta leksaken för barnets första vakna faser. En speciell rolig egenskap är den inbyggda skrallen - en underbar belöning för framgångsrika gripförsök. Bokträringen i form av en blomma, som apen håller tätt med sina långa armar, erbjuder variation för barnet och kan beröras och utforskas med munnen när som helst, eftersom den är gjord av underbart slät och naturlig FSC-certifierad bok trä.

Med de praktiska remmarna på apans baksida kan gripleksaken fästas på barnvagnen, barnsäte eller barnsäng som släpvagn och är därför alltid inom räckhåll. Alla material är av hög kvalitet och tål ofta tvätt i tvättmaskinens ullcykel. Bokträringen kan tas bort innan tvätt och rengöras med en fuktig trasa. Babyleksaken rekommenderas för att hänga upp, fatta och skralla från den 3: e månaden i livet Design. sigikid Ackrediterade testinstitut genomför ständigt tester i produktutveckling och produktion i enlighet med Leksaksdirektivet 2009/48 / EG. Varumärket sigikid står för kosliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla. I över 50 år har varumärket följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer kuddig och färgglad från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 18 x 6 x 6 cm
  • Träring av högkvalitativt träved
  • Material utanför: 100% ekologisk bomull
  • Material inuti: 100% fårull
  • Rengöring: Ta bort trädelar innan du tvättar
  • Ålder: från 3 månader
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® griffin apa, grön
224 kr