sigikid ® Dummy Tape Semmel Bunny

sigikid ® Dummy Tape Semmel BunnyPris
112 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291825

EAN: 4001190392971

sigikid ® Dummy Tape Semmel Bunny
Texten har översatts automatiskt.
Semmel Bunny - den vänliga kaninen har varit en av de mest populära artiklarna för babygåvor i över 15 år och är därför en riktig sigikid-klassiker!

Från babyfilten till musiklådan till nackkudden, finns alla artiklar kring bebisar och småbarns behov i denna presentserie. Även det cirka 20 cm långa nappbandet tillhör denna designlinje och är lämplig för nappar med ring. Bandet i den ljusblå prickade looken kan enkelt fästas på nappen med ett snäppfäste. Med den mörkblå träklämman kan spenen sedan fästas i barnets kläder eller kuddduk. På det här sättet är Nucki alltid inom räckhåll för barnet eller litet barn och alltid tillgängligt som en tröster. Tygbandet kan tvättas i tvättmaskinen vid 30 ° C. Träklämman bör tas bort innan tvätt. Nappkedjan rekommenderas från barnets födelse.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut genomför kontinuerligt tester i produktutveckling och produktion i enlighet med giltiga riktlinjer. Varumärket sigikid står för kosliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla. I över 50 år har märket följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer kudda och färgglada från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 20 x 2 x 2 cm
  • Material utanför: 100% bomull, träklämma av bok
  • Skötsel: Ta bort trädelar innan du tvättar ullen
  • Ålder: från 0 månader

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Dummy Tape Semmel Bunny
112 kr