12% via appen | 10% via nätet
12% via appen | 10% via nätet
Leksaker & inredning:
Välj din rabattkod
Klicka häri
Sense Organics romper Wayan isblå och ränder

Sense Organics romper Wayan isblå och ränder


Storleksguide

Pris
213 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-7 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A186555

Sense Organics romper Wayan isblå och ränder
Texten har översatts automatiskt.
Sense Organics har stått för rättvis och hållbar produktion av barnkläder sedan starten 1996. De omfattande kollektionerna leker med klassiska element, kompletterade med färgglada och barnvänliga Design s.
Sense Organics påverkar direkt produktionsprocessen och säkerställer därmed efterlevnad med sina egna sociala, ekologiska och kvalitativa standarder. Regelbundna, oberoende inspektioner och certifiering enligt GOTS bekräftar och garanterar dessa högsta standarder.
Spinning, vävning, färgning och sömnad sker i vår egen produktionsanläggning från en enda källa och kan därmed spåras transparent. Produktionen fungerar med företagets egna vindkraftverk och bidrar därmed ytterligare till hållbarheten.

Söt bomullsdräkt med en söt applikation framtill och tryckknappar i grenen.

Produkt detaljer:
  • Material: 100% bomull
  • Tvättbar upp till 40 ° C
  • Lämplig för torktumlare

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Sense Organics romper Wayan isblå och ränder
213 kr