SENSE ORGANICS Player YOERY mörk korallflamingo

SENSE ORGANICS Player YOERY mörk korallflamingo


Storleksguide

Pris
182 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A168140

SENSE ORGANICS Player YOERY mörk korallflamingo
Texten har översatts automatiskt.
SPELARE

SENSE ORGANICS har stått för rättvis och hållbar produktion av barnkläder sedan starten 1996. De omfattande kollektionerna spelar med klassiska inslag, kompletterade med färgglada och barnvänliga design.
SENSE ORGANICS påverkar direkt produktionsprocessen och säkerställer följaktligen sina egna sociala, ekologiska och kvalitativa standarder. Genom regelbundna, oberoende kontroller och certifiering enligt GOTS och FAIRTRADE bekräftas och garanteras de högsta kraven.
Spinning, vävning, färgning och sömnad sker i vår egen produktionsanläggning från en enda källa och kan därmed spåras transparent. Produktionen arbetar med företagets egna vindkraftverk och bidrar därmed ytterligare till hållbarheten.

Vacker spelare gjord av 100% ekologisk bomull i ränder Allover-tryck och en söt flamingoapplikation i frontområdet. Tryckknappar på axeln och i grenområdet underlättar påklädning och avklädning.

Produktdetaljer:
- Material: 100% bomull
- tvättbar upp till 40 ° C
- lämplig för torktumlare

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

SENSE ORGANICS Player YOERY mörk korallflamingo
182 kr