Schleich Team roping med cowboy 41418
Pris
265 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A221504

EAN: 4005086414181

Schleich Team roping med cowboy 41418
I "team roping" försöker två cowboys eller cowboyflickor att fånga en kalv från hästryggen genom att kasta ett lasso runt huvudet och benen. Ju snabbare de klarar det, desto bättre är oddsen för att vinna. ”Team roping” härstammar från cowboyernas arbete. För att kontrollera att boskapen inte hade några skador eller sjukdomar, var de tvungna att fånga in dem. Ofta krävdes två cowboys för att fånga större djur. Detta gav upphov till rodeo-evenemangen. I roping kastar den första cowboyen eller cowboyflickan ett lasso över hornen eller halsen på kalven. Den andra cowboyen eller cowboyflickan kastar ett lasso runt bakbenen. Cowboyen/cowboyflickan gör allt detta från hästryggen. De måste kasta repet med största precision och vara riktigt duktiga ryttare.Detaljer:
  • Temavärld: Farm World
  • Sadel och tömmar kan tas av!
  • Mått: 24,2 x 8,2 x 18,9 cm (B x D x H)
  • Från 3 år.
Varning
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder - Schleich Team roping med cowboy 41418
Genomsnittsbetyg
1 Betyg
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
  • 100% oberoende
  • Helt opartisk
  • Av kunder för kunder
Recensioner

Våra bästsäljare

Schleich Team roping med cowboy 41418
265 kr