Schleich Stor hästshow 42466
Pris
774 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292941

EAN: 4059433112091

Schleich Stor hästshow 42466
Texten har översatts automatiskt.
För Great Horse Show of Schleich ® Horse Club dekorerar Sarah och Tori sina hästar med blommor, hjärtan och band.

The Great Horse Show of Schleich ® Horse Club äger rum på Lakeside! Sarah och Tori städar Tennessee Walker-stoet och Lusitano-hingsten med hovskrapor, curry kam och borste från groomboxen. Från arenans bakvägg hämtar de dekorativa hjärtan, band och blommor för att sätta på tränset, kroppsremmarna och damaskarna. I tältet gör tjejerna sig vackra framför speglarna med läppstift, sminkborste och burk från sminklådan. Utanför pryder växter, bågar, vinbågar, spiralrännor och flaggor arenan. Det är showtime! Sarah släpper ut sin avtagbara kjol, Tori tar filten av sin häst. I rampljuset leder de hästarna från paddocken över mattan till juryn. Vad kommer att skrivas på poängbrädorna? Lyckligtvis finns det bara vinnare, förutom pokalen finns också band! Med över 100 tillbehör ger satsen otaliga timmars spel!

produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 60 x 50 x 18 cm
  • Theme Horse World Club
  • Schleich ® -figurerna är modellerade noggrant och står för pedagogiskt värdefullt spel
  • Alla pluggbara dekorativa element
  • Sarah med rörliga ben och utdragbar kjol
  • Över 100 tillbehör
Se upp!
Passar inte barn under tre år ålder. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Våra bästsäljare

Schleich Stor hästshow 42466
774 kr