Schleich Stall med hästar och tillbehör 42195

Schleich Stall med hästar och tillbehör 42195


  • Schleich Ridcenter med ryttare och hästar 42344

1399 kr
Pris
1017 kr
Fri frakt!
Du sparar
382 kr (27%)
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A182799

Schleich Stall med hästar och tillbehör 42195
Sarah återvänder från ritten på Maya, hennes Mustang-sto. Det har varit underbart – och den nya sadeln passar perfekt också. Nu tvättar hon av Maya, borstar henne och ger henne halm och foder. Efteråt vill Sarah också kela med det lilla Mustang-fölet. En underbar dag i stallet. Boxarna i den nya stallbyggnaden är mycket stora och alla hästarna mår bra där. En underbar dag i stallet idag. Solen skiner och hästarna betar fridfullt i paddocken.

Stallet ligger på en idyllisk plats i utkanten av skogen, och blommorna blommar på ängar och i blomlådorna i stallet. Sarah återvänder från en ritt på Maya, hennes Mustang-sto. Hon har just provat sin nya sadel och den passar perfekt. Hon kommer nu att torka av och borsta sin älskade häst och ge henne färskt foder och halm. Sedan kommer hon att kela med det lilla Mustang-fölet innan hon åker hem efter en lång, härlig dag i stallet.Stallet har ett avtagbart tak och kan förvandlas till en öppen ridhall. Det har även rörliga takfönster och dörrar. I varje box finns behållare, sadel m.m. Utöver det ingår ett häfte med klistermärken och andra tillbehör som kan användas till matning, vård och ridning.

    Detaljer:
  • Temavärld: Farm Life
  • Komplett utrustad med figurer och tillbehör.
  • Ålder: från 3 år.
Varning!
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

https://www.schleich-s.com/media/downloads/construction_manuals/42195.pdf

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Omdömen

Kundbetyg: - Schleich Stall med hästar och tillbehör 42195
Genomsnittsbetyg 40 Betyg
 
32
 
7
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
  • 100% oberoende
  • Helt opartisk
  • Av kunder för kunder
Recensioner
Visa alla kundomdömen
Schleich Stall med hästar och tillbehör 42195
1399 kr
1017 kr
Toppmärken