Schleich Skogsinvånare i Nordamerika 41456

Schleich Skogsinvånare i Nordamerika 41456


Pris 249 kr Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A208179

Schleich Skogsinvånare i Nordamerika 41456
Nordamerikas skogar är hem för älgar, svartbjörnar och skunkar. Svartbjörnen äter framför allt frukt, bär och insekter. Ibland jagar den också älgkalvar. Lyckligtvis är älgen redan en väldig tjur och behöver inte längre akta sig för den.

Roliga fakta

Den vätska som en skunk sprutar luktar av vitlök, svavel och ruttna ägg.

Detaljer:
  • Temavärld: I det vilda
  • Mått: 24,5 x 8,2 x 19 cm (B x H x D)


Varning!
Inte lämplig för barn under tre år. Kvävningsrisk.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.
Schleich Skogsinvånare i Nordamerika 41456
249 kr
Toppmärken