Schleich Simmental-kalv 13802

Pris
96 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A182779

EAN: 4059433330822

Schleich Simmental-kalv 13802
Korna och deras kalvar har extremt djupa och livslånga band. De slickar och biter på varandra. Om de skiljs åt kan de känna igen varandra senare på läte och doft. När kalvar leker springer de runt, bockar eller försiktigt stångar varandras huvuden.

En ko kalvar ungefär en gång per år. Det är mycket viktigt att kalvarna dricker sin mammas mjölk inom de första timmarna efter födseln. Detta är en speciell gulaktig vätska som kallas råmjölk och som inte kan drickas av människor. Den innehåller många antikroppar som skyddar kalven mot sjukdomar. Efter ungefär fem dagar har kalven fått i sig tillräckligt med råmjölk och kan då dricka vanlig komjölk i cirka tio månader tills den kan börja äta gräs och andra växter.

    Detaljer:
  • Temavärld: Farm Life
  • Ålder: Från 3 år.
Varning!
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Schleich Simmental-kalv 13802
5
88 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 82
 
4 Stjärnor
| 6
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Schleich Simmental-kalv 13802
Schleich Simmental-kalv 13802
96 kr