SCHLEICH Pick-up-bil med hästtransport 42346
SCHLEICH Pick-up-bil med hästtransport 42346
589 kr
508 kr
Pris inklusive moms.

SCHLEICH Pick-up-bil med hästtransport 42346


589 kr
Pris
508 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Du sparar
81 kr-14%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A182823

SCHLEICH Pick-up-bil med hästtransport 42346
Idag kommer det frisiska stoet Bella till sitt nya stall. Hennes skötare, Betty, leder henne försiktigt in i den rymliga hästtransporten. Sedan hoppar hon in i pick-up-bilen och resan kan börja. Lycka till i ditt nya stall, Bella! Många hästar är rädda när de åker i hästtransporten. Men om de är väl omhändertagna blir de lugnare. Eftersom hon tycker det så kul borstar stallskötaren Betty det frisiska stoet Bella en gång till. Hästen kan känna på sig att det är något speciellt som händer.

Och hon har rätt: idag kommer Bella att åka till sitt nya stall. När hon har skötts om ordentligt leder Betty henne försiktigt in i den rymliga hästtransporten. Trots att Bella har ett lugnt och sansat temperament blir hon ändå lite nervös. Sedan sätter sig Betty i pick-up-bilen kör långsamt iväg från stallet. Under resan tittar sig stoet nyfiket omkring. De kommer snart att vara framme vid det nya stallet och då ska Bella först få gå ut i paddocken.  Detaljer:
 • Temavärld: Horse Club
 • Komplett utrustad med häst, vårdare, förare och tillbehör.
 • Avtagbart tak
 • I släpet passar två hästar.
 • Plats för sadel, mat och dryck.
 • Ålder: från 3 år.
Varning!
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Omdömen

Kundbetyg: - SCHLEICH Pick-up-bil med hästtransport 42346
Genomsnittsbetyg 22 Betyg
 
20
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
 • 100% oberoende
 • Helt opartisk
 • Av kunder för kunder
Recensioner
Visa alla kundomdömen

Våra bästsäljare

SCHLEICH Pick-up-bil med hästtransport 42346
589 kr
508 kr
Toppmärken