Schleich Känguru 14756
Pris
74 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A201247

EAN: 4005086147560

Schleich Känguru 14756
Dessa pungdjur använder svansen som stöd och har korta men starka ben. En hoppande känguru kan komma upp i en hastighet på 65 km/h. Den röda jättekängurun lever på de karga slätterna i Australiens inland och är världens största nu levande pungdjur – den kan bli längre än en fullvuxen människa! Pungdjur föder sina ungar tidigt och bär dem sedan i en skyddad pung tills de kan klara sig själva. Den röda jättekänguruns unge stannar i pungen i upp till ett år och får där näring och omsorg av modern. Röda jättekängurur är växtätare. Så länge de har tillgång till gröna växter kan de klara sig utan vatten under långa perioder. De är nattaktiva djur och tillbringar sina dagar med att sova eller vila. När känguruhanarna slåss ser det nästan ut som att de boxas. De står på bakbenen och puttar, slår och sparkar mot varandra. Röda jättekängurur har kraftiga ben och kan hoppa så högt som 10 meter i ett språng. Den lever i grupper på 30–100 djur. Honorna har en blågrå päls med endast en antydan till brunt och kallas därför i Australien för "blue flyers" (blå flygare).

Detaljer:
 • Temavärld: I det vilda
 • Mått: 11,4 x 3,5 x 6,5 cm
 • Från 3 år.

 • Varning
  Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk! Spara dessa anvisningar.

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Märke

  Schleich

  Mycket att upptäcka både för stora och små

  De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

  Våra bästsäljare

  Schleich Känguru 14756
  74 kr